Werkwijze

In samenwerking met huisartsen hebben wij een werkwijze ontwikkeld waarbij de virtuele doktersassistent de triage voor huisartsenzorg in dialoogvorm doorloopt met de patiënt. Op basis hiervan adviseert de virtuele assistent op een zo goed mogelijke wijze.

De kennis en kunde van de virtuele doktersassistent wordt voorafgaand aan de lancering uiteraard met u getoetst en indien dit nodig acht, aangepast. Wij zorgen ervoor dat deze kennis van de triage altijd up-to-date blijft en dat de algemene gespreksvorm, de zogenaamde ‘smalltalk’ past bij u en uw praktijk.

Installatie is eenvoudig en gaat als volgt:

Stap 1: Wij activeren in ons systeem de virtuele doktersassistent inclusief de triage voor huisartsen in dialoogvorm, met de naam en de avatar die u zelf kiest.


Stap 2: Aan de hand van een vragenlijst richten wij het karakter van de virtuele doktersassistent in zodat deze aansluit uw praktijk. Ook voegen we uw praktijk- en contactgegevens toe.


Stap 3: De virtuele assistent wordt door ons getest. Als de dialoog natuurlijk verloopt, kan deze door u getest worden.


Stap 4: Na het testen wordt de code aangeleverd waarmee de virtuele doktersassistent eenvoudig op uw website toegevoegd kan worden.


Stap 5: Zodra de TriageWijzer wordt bijgewerkt door de landelijke organisatie, worden deze aanpassingen ook verwerkt in uw virtuele doktersassistent.